TEKSTESHQIP

Edis Dogani
Ti Te Unë E Ke Adresën
Lyrics

pse mse flet e nuk me shikon
un e di se ti mua me don
kam ra ne hal si tja boj me ti ne
n'dashuri nja dhe nja bojn dy

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra

syt e tu tregojn dashurin
nese hesht aspaak ske dobi
mos ri larg zemren se e don
se kuptoj kush po te pengon

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra

boje zemren gur
dhe eja ti tek un
se vitet kalojn
e nuk kthehen kurr

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra

ti te un e ke adresen
tjeter rug nuk ka
ma jep flajen ta jap beset
pishman ske me i ra