TEKSTESHQIP
Elhaida Dani
When Love Calls Your Name
Flag AnglishtAnglisht
Love
you gotta hear it when it calls your name
we can fly away
you gotta catch it anyway you can
by the night to lay
got to go where love calls your life
and in the moment of goodbye

The strongest of chance
will just fall away
and life before will be no more
when love calls your name
No children’s cries can change your mind
you live for now, the past behind
it’s passion now
you find a way
when love calls your name

Love
you gotta hear it when it calls your name
we can fly away
you gotta catch it anyway you can
follow it today
got to go where love calls in your life
and in the moment of goodbye

The strongest of chance
will just fall away
there’s no more tears and no more fears
when love calls your name
no memories to hold you back
no promises to keep you trapped
it’s passion that you can’t explain
when love calls your name

Yeah

Got to know when love calls in your life
And there’s no asking yourself why

It goes through your soul
won’t leave you alone
it won’t let you breathe
it’s down on your knees
the fever runnin’ through your bones
it’s burning and I won’t let go
it’s passion that you cannot say
when love calls your name

no children’s cries can change your mind
you live for now the bast behind
it’s passion that you’re fighting then
when love calls your name

no memories to hold you back
no promises to keep you trapped
it’s passion that you can’t explain
when love calls your name

Love
you gotta hear it when it calls your name
we can fly away
Love can fly away
Kur Dashuria Emrin Tend E Theret
Flag ShqipShqip
Dashuri
Ti duhet ate te ndegjosh kur emrin tend e theret
Ne mundemi te fluturojm larg qe ketu
Ti duhet ta zesh nga cdo ane qe vjen
Pergjat nates kur rri shtrire
Ti duhet te shkosh kur dashuria ne jeten tende theret
Dhe ne momentin e lamtumires
Mundesia me a forte
Do te ike vec ashtu
Dhe jeta e meparshme nuk do te egzistoj me
Kur dashuria emrin tend e theret
As edhe lotet e femijve nuk do te munden te ta ndryshojn mendjen
Ti jeton ne te tashmen, te kaluaren lere pas
Tash eshte pasioni
Ti e gjen rrugen
Kur dashuria emrin tend e theret
Dashuri
Ti duhet ate te ndegjosh kur emrin tend e theret
Ne mundemi te fluturojm larg qe ketu
Ti duhet ta zesh nga cdo ane qe vjen
Ndjeke ate sot
Ti duhet te shkosh kur dashuria ne jeten tende theret
Dhe ne momentin e lamtumires
Mundesia me a forte
Do te ike vec ashtu
Nuk ka me lote e as frike
Asnje kujtim qe do te bej te mos vazhdojsh
Asnje premtim qe do te bej te ndalojsh
Eshte pasion qe s’mundesh ta shpjegojsh
Kur dashuria emrin tend e theret
Yeah
Ti duhet ta dijsh kur dashuria ne jeten tende theret
Dhe ketu smunesh ta pyesesh veten tende perse
Kalon neper shpirtin tend
Nuk do qe te te le te qete
Nuk lejon qe te marresh fryme
Eshte posht ne kembet e tua
Te djek dhe nuk do qe te te le te qete
Ethet kalojn neper eshtrat tua
Djek por une nuk dua qe ta leshoje
Eshte pasion qe se them dot
Kur dashuria emrin tend e theret
As edhe lotet e femijve nuk do te munden te ta ndryshojn mendjen
Ti jeton ne te tashmen, te kaluaren lere pas
Eshte pasion qe ty e lufton
Kur dashuria emrin tend e theret
Asnje kujtim qe do te bej te mos vazhdojsh
Asnje premtim qe do te bej te ndalojsh
Eshte pasion qe s’mundesh ta shpjegojsh
Dashuri
Ti duhet ate te ndegjosh kur emrin tend e theret
Ne mundemi te fluturojm larg qe ketu
Dashuria mund te fluturoj qe ketu