TEKSTESHQIP
Eliza Hoxha
Kthehu
Flag ShqipShqip
E kërkoj fytyren tënde,
t'kem prane vetes mu si kur atëhere!
I kërkoj buzet e tua,
ti kam afër veç edhe njëhere!
I kerkoj unë sytë e shkruar,
t'më përjellin si dikur nga pas!
E kërkoj dhe dorën tënde,
t'më ledhatoj pa ndalur ne çdo qast!

Ref. 2x:
Kthehu prapë në ëndrrat e mija!
Kthehu ti ashtu si dikur
Kthema prapë veç edhe njëherë
ti mua lumturinë,
s'do te le me kurrë.

Kërkoj që koha të ec prapa,
të më sjell edhe njëhere tek ti!
Të filloj prapë nga e para,
të vërtetë ta bëj këtë fantazi!

Ref. 2x:
Kthehu prapë në ëndrrat e mija!
Kthehu ti ashtu si dikur
Kthema prapë veç edhe njëherë
ti mua lumturinë,
s'do te le me kurrë.
Come Back
Flag AnglishtAnglisht
I search for your face,
To have you close to me like before,
I search for your lips,
To have them close just one more time.
I search for your eyes,
To follow me as they did before.
I also search for your hand,
To caress me without stopping all the time.

REF:
Come back again in my dreams,
Come back to me like before,
Come back happiness to me just one more time,
I will never let you go.

I want for time to pass by,
To take me once again to you,
To start again from the beginning,
To make true this fantasy

REF:
Come back again in my dreams,
Come back to me like before,
Come back happiness to me just one more time,
I will never let you go.