TEKSTESHQIP

Eliza Hoxha
Me Ritem Do T'vallzoj
Lyrics

Mengjesi i veres
ne ty me kujto
kur era e lehtë
fetyren ma freskon
kaloj rrugës son
ndoshta prap te takoj
dhe diçka thell ne shpirt me shtergon

gjumi sme zen at ver kur e kujtoj
dhe kot kot unë veç ne ty mendoj
dhe zhurmen ne val zërin ta ndegjoj
dhe çdo gjë ne ty me perkujton

me ritem dot vallzoj
vallzoj dhe kendoj
dhe te kaluar
kurr zdo ta harroj
me ritem dot vallzoj
vallzoj dhe kendoj
për ty do të mendoj

Kjo er sikur ti
me djeg me pervlon
kjo er sikur ti kur floket mi lemon
kado qe kaloj zërin ta ndegjoj
dhe çdo gjë ne ty me perkujton