TEKSTESHQIP

Elona Leka
Kjo Zemër Një Herë Fal
Lyrics

Nuk jam e para
qe u mashtrova
nuk jam fajtoree
qe te besova.

Njerezit gabojn
dhe un gabova
ma moren zemren
dhe u lendova

Ref:
kjo zemer nje her falet
dy her me nuk gabon
kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon.

kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon.

E pyes veten
lotet e mia
si me ka djeg
kjo dashurija

Njerezit gabojn
dhe un gabova
ma moren zemren
dhe u lendova

Ref:
kjo zemer nje her falet
dy her me nuk gabon
kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon.

kjo zemer nje her falet
dy her me nuk gabon
kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon.

Ref:
kjo zemer nje her falet
dy her me nuk gabon
kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon

kjo zemer nje her falet
dy her me nuk gabon
kjo zemer nje here ndalet
per se dyti nuk punon.

DËRGOI:
INFO
Videoteka e hiteve zgjerohet, sepse ky projekt u paraqit i plotësuar me profesionalizëm me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 8 Shkurt 2012.
Renditja:
Top 200