TEKSTESHQIP

Elsa Lila
Evita
Lyrics

•STROFA.1:
Oh...e di,
Se një ditë, do shkosh edhe ti.
E di...e di, e di.
E di, e di.
Më mungon. Mungon që tani.
E di, e di, e di,
Por për mua, do jesh përgjithmonë...
_____________________________
•REFRENI:
Evita!
Sa të prita!
Sa të prita,
Unë dhe drita!

Erdhe ti nga errësira.
Erdhe ti nga hapësira.
Hapet nata, ndizet Dielli, hapet qielli.
O EVITA TI, EVITA TI, EVITA TI...
Më mungon që tani.
_____________________________
•STROFA.2:
Oh...e di!
Koha shkon, rritesh edhe ti.
E di, e di, e di.
Më mungon. Mungon që tani.
E di, e di,
Por për mua, do jesh përgjithmonë...
_____________________________
•REFRENI:
Evita!
Sa të prita!
Sa të prita,
Unë dhe drita!

Erdhe ti nga errësira.
Erdhe ti nga hapësira.
Hapet nata, ndizet Dielli, hapet qielli.
O EVITA TI, EVITA TI, EVITA TI...
Më mungon që tani.

DËRGOI: