TEKSTESHQIP

Emir Batllava
Ne Dhomen 20
Lyrics

U ndam në errësir moj një natë plot me shi pse të humba pse të humba as vet nuk e di sikur erë e let sikur shiu në pranverë u largove u largove e më la e vjer

2x
sonte jam i lodhur dhe pi për shpirt të saj se e deshta dhe e dua askush s'më ka faj

më kujtohet moj pëllumbesh ku ishim ne të dy e gjithë bota e gjithë naj kishte lakmi zi e bardh e dashur moj është jeta n'vetmi mos më lëndo mos më lëndo kthehu përsëri

2x
sonte jam i lodhur dhe pi për shpirt të saj se e deshta dhe e dua askush s'më ka faj

2x
sonte jam i lodhur dhe pi për shpirt të saj se e deshta dhe e dua askush s'më ka faj

DËRGOI: