TEKSTESHQIP

Endri Mallkuqi & Ilir Tironsi
Merre Zemren
Lyrics

MERRE ZEMRËN TIME MERRE MË SHËRO MOS M'LE ME KUJTIME EJA MË SHPËTO(X2)

PA MËSHIRË PO M'MBYT VETMIJA SI NDAL DOT AS LOT E MIA MA SPO MUJ PA TY SPO MUJ (X2)

REF:
MERRE ZEMRËN TIME MERRE MË SHËRO MOS M'LE ME KUJTIME EJA MË SHPËTO(X2)

I KUJTOJ LEDHATIMET MË MUNGOJN DHE PËRQAFIMET KTHEHU PO T'PRES SHPIRT SE PO VDES (X2)

REF:
MERRE ZEMRËN TIME MERRE MË SHËRO MOS M'LE ME KUJTIME EJA MË SHPËTO(X2)
MERREE ZEMRËN TIME MERRE MË SHËRO MOS M'LE ME KUJTIME EJA MË SHPËTO(X2)

DËRGOI:
INFO
Produkti muzikor është bërë i disponueshëm në tregun e gjerë të muzikës i ilustruar me mjaft shije edhe me videoklip muzikor, produksionin e të cilit e punoi Frame Company Albania, ndërsa xhirimet e videos u realizuan nën regjinë e Don Enio. Ky videoklip u publikua më 17 Tetor 2021. Vija melodike dhe teksti është marrë përsipër nga Endri Mallkuqi, autor i orkestrimit është Gert Manushi, ndërsa produksionin në studio e realizoi Agm Records.