TEKSTESHQIP

Endrit Ademi
E Kunderta
Lyrics

Dashuria me tradhëti
Në një kulm nuk rrinë
Nuk shkojnë të dy
O as gënjeshtrat me mirësi
Në një kulm nuk rrinë
Nuk rri as unë me ty

T'gjithë e dinë sa kam provuar
Të gjithë e dinë sa jam munduar
Faji është i joti krejt e dinë o..

O sa leht i ke harruar
Cka ndërtuam ke shkatërruar
Faji është i joti dhe Zoti e di

A është e drejtë
Unë asgjë e ti krejtë
Ti dëfrehesh por shpërblehesh
Për mëkatet e panumërta

A është e drejtë
Unë asgjë e ti krejtë
E duhet të ishte e kundërta

Dashuria me tradhëti
Në një kulm nuk rrinë
Nuk shkojnë të dy
O as gënjeshtrat me mirësi
Në një kulm nuk rrinë
Nuk rri as unë me ty

T'gjithë e dinë sa kam provuar
Të gjithë e dinë sa jam munduar
Faji është i joti krejt e dinë o..

O sa leht i ke harruar
Cka ndërtuam ke shkatërruar
Faji është i joti dhe Zoti e di

(Ref:X2)
A është e drejtë
Unë asgjë e ti krejtë
Ti dëfrehesh por shpërblehesh
Për mëkatet e panumërta

A është e drejtë
Unë asgjë e ti krejtë
E duhet të ishte e kundërta

DËRGOI:
INFO
Ky materiali muzikor vjen i finalizuar online i punuar me mjaft shije me anë të një klipi muzikor, për produksionin e të cilit është përkujdesur ASHA. Videoklipi u publikua me datë 10 Dhjetor 2012.