TEKSTESHQIP

Entela Zhula & Niku Zhula
Muza
Lyrics

Dua të shkruaj,
Një këngë për çdo ndjenjë,
Çdo rrahje zemre, çdo lot që rrjedh
Dua ta shpreh..

Dua të shkruaj,
Gëzimin që sjell,
Dhe sa kohë do jemi bashkë
Veç music do ketë

Tingujt do ti gjej
une dhe nëpër shi,
Dhe kur dielli prap të dal refreni im.

Kudo që të jesh ti
Do jem edhe une
Në nota në tinguj
Zemra veten gjen..
Kudo që të jem une
Ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjoj
Se ti je refren..i shpirtit tim.

Hey e kujtoj dhe qesh
Kur ishim fëmij
Koncert bënim në
Rritmin e gjenim ne dy shkopinj
Këndonim në blueees
Volum maksimum
Gjithë lagja çohej n’këmbë
Në derë kush troket..
Tingujt do ti gjej unë dhe nëpër shi,
Dhe kur dielli prap të dal refreni im

Kudo që të jesh ti
Do jem edhe unë
Në nota në tinguj
Zemra veten gjen..

Kudo që të jem unë
Ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjoj
Se ti je refren..i shpirtit tim.

Kudo që të jesh ti
Do jem edhe unë..
Në nota në tinguj
Zemra veten gjen..

Kudo që të jem unë
Ti je frymëzim
Gjithë bota ta dëgjoj
Se ti je refren..i shpirtit tim.