TEKSTESHQIP

Era Rusi
Iken Dhe Vjen
Lyrics

E kur zgjohem ne netet pa hene
Harrohem mbi buzet e tij
I heshtur me thua
Une frym marre nga ti

E ti zgjohesh ne diellin pa re
Harohesh, largohesh nga une
Buzeqeshjen me thua
Nuk duhet me shumeee

I wanna take you up!
I wanna make it all the time!
Just another day
Hold me tight and make me fly!
(I feel gooD
i feel you by my side 2x) 2x

E ti zgjohesh ne diellin pa re
Harohesh, largohesh nga une
Buzeqeshjen me thua
Nuk duhet me shumeee

E une zgjohem ne netet pa hene
Harrohem mbi buzet e tij
I heshtur me thua
Une frym marre nga ti

I wanna take you up!
I wanna make it all the time!
Just another day
Hold me tight and make me fly!
(I feel gooD
i feel you by my side 2x) 2x

Nga ty nuk me mjafton
Kur thua “baby one more time”
Ne trupin tend ndiej
Me shkruan “baby you'll be mine”
Ti iken edhe vjen
Si perendon dielli ne maj
Ne c’do hap me rremben
Dhe me fton ne faj...

DËRGOI: