TEKSTESHQIP

Eranda Libohova
Vetem 5 Minuta
Lyrics

E bukur,simpatike je
të gjitha ti i ke
plotësoma dëshirën
vetëm një herë

Miss të quajnë në shkollë
e dimë edhe ne
nuk është kompliment
por gjë e vërtetë

Ty çdokush,të dëshiron,
për ty çdokush,ëndërron

Vetëm pesë minuta
dhe jo më shumë
plotësoma dëshirën
të jesh me mu
jeta kalon si një
lum i shpejtë
plotësoma dëshirën
ndonjëherë.