TEKSTESHQIP

Estela Nikoliqi
Fati Yne Shpres Dhe Marrezi
Lyrics

Ne te dy buz jemi ndar
Ne te dy buz kemi heshtur
Endra ime kjo shpendim aaa
ta ha florin qengjenn atje tek ti

Kur e lam te pres me mall
Kur e pranon tgrindem me ty eeeee
Jeta loj cfar eshte te ben
Duhemi te dy grindemi te dy
Se diiiiiiiiiii

(ref):
Ti je si engjell qe na bronn gjithmoonn
Ti je si zjarri qe nuk vjen ngadooo
Ti je si djalli qe nuk ben me ftohttttt
Ndryshe nuk bejme dot jo jo jo joooooo

E kemi fatin shpres te ben arresiir
Te jesh nje engjell te na broj o zot
Se kemi jeten te ndjehemi femij
Ndryshe nuk do te bejme jo jooooo

Kur e lam te pres me mall
Kur e pranon tgrindem me ty eeee
Jeta loj cfar eshte te ben
Duhemi te dy grindemi te dy
Se diiiii eeeeeeeeeeeee

(ref):
Ti je si engjell qe na mbron gjithmon
Ti je si zjarri qe nuk vjen ngado
Ti je djalliqe nuk ben me ftohtt
Ndryshe nuk bejme dot jo jo joooooooo

E kemi fatin shpres te ben arresiir
Te jesh nje engjell te na broj o zott
Se kemi jeten te ndjehemi si femij
Ndryshe nuk do te bejme jo jo joooooooo

DËRGOI: