TEKSTESHQIP

Ester Hoxha
Mbete I Asaj
Lyrics

Ti me thua te dua shum
bej sikur te besoj dhe une
genjen pa fund, genjen une te njoh
dhe sa her jemi bashk, ne mes ajo.
Me parfumin e saj kur vjen,
eren tende veshtir ta gjej
Me prek, te prek, te ndjej, ti mungon
dhe sa her une te puth, ne mes ajo.

I asaj mbete i asaj
I asaj mbete i asaj
nga te tre jam e huaj
dhe s'kam faj
ti me thua te duu
por mbete i asaj

I asaj mbete i asaj
I asaj mbete i asaj
nga te tre veq une vuaj
dhe s'kam faj
prap me thua te du
por mbetesh i asaj

Erdhi koha te shkoj tani
nga medyshja shpeton dhe ti
mire u pafshim te them
nuk mundem dot
por e lir une bertas
nuk jam ajoo

2x
I asaj mbete i asaj
I asaj mbete i asaj
nga te tre jam e huaj
dhe s'kam faj
ti me thua te duu
por mbetesh i asaj !

DËRGOI: