TEKSTESHQIP

Eugena Aliu
Te Njejtin Mbiemer
Lyrics

E kuptova se te doja shumë
Dhe akoma është kjo ndjenjë te unë
E di mirë s'do mund ti rezistoj
Dhe vendosa të të dashuroj
Të kam ndier unë ty në çdo moment
Ku të shkoj s'më zihet vendi vend
Dhe sa herë më thoje të takoj
Erdhi radha ime të të ftoj

2x

Të duaaa ah sa të do kjo zemër
Duaaa të kemi të njëjtin mbiemër
E di e di shpirti po më flet
Askush tjetër përveq teje s'do më këtë

Jam me fat unë që të njoha tyyy
Afër njëri-tjetrit ne të dyyy
Edhe zemra shkurt po më tregon
Të jesh brenda saj ty të kërkon
Të kam ndier unë ty në çdo moment
Ku do shkoj s'më zihet vendi vend
E sa herë më thoje të takoj
Erdhi radha ime të të ftoj

2x

Të duaaa ah sa të do kjo zemër
Duaaa të kemi të njëjtin mbiemër
E di e di shpirti po më flet
Askush tjetër përveq teje s'do më këtë

Se për njëri-tjetrin kemi lindur ne ...

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor vjen i finalizuar tek publiku me videoklip, i cili u publikua më 1 Gusht 2017.