TEKSTESHQIP

Fadil Fetahu
Xhejlan
Lyrics

Ooooj Xhejlane kqyr qka um bane,
um ke idhnu aman, aman me bab dhe nene.
Ka met vra ty perendia.
Oo qysh se dite oo bre Xhejlan,
aj qka eshte dashnia,
Aj qka eshte dashnia.

Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan
Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan

Dikur e kam dasht nje vajz,
emrin xhejlan e ka pas.
Kur ajo me tha te du,
oo sa shpejt e ka harru.x2

Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan
Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan

shyqyr zotit qe tkom kojshi,
kur merzitna vi e rri.
Vi e rri te ti ne bashqe.
Ooj Xhejlane shpirtin ma knaqe. x2

Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan
Xhejlan, Xhejlan, Xhejlan

DËRGOI: