TEKSTESHQIP

Flora Gashi
Merre Zemren Time
Lyrics

Mos i pyet te tjeret per mua,
Asnnjehere mos i pyet,
Eja vete hape zemren,
Jam shpirti yt.

Mos i vet keto fjale te kota,
Se une zemren ta kam fal,
Me ty shpirt jam e dashuruar,
Merrem vesh pa fjale.

Merre Zemren time,
Dhe jetoje jeten,
Mos i beso genjeshtrat,
Kur e ke t'verteten.

Merre Zemren time,
Dhe jetoje jeten,
Mos i beso tjerve,
Dhe e ki nje veten.

Mos i pyet te tjeret per mua,
Asnnjehere mos i pyet,
Eja vete hape zemren,
Jam shpirti yt.

Mos i vet keto fjale te kota,
Se une zemren ta kam fal,
Me ty shpirt jam e dashuruar,
Merrem vesh pa fjale.

Merre zemren time,
Dhe jetoje jeten,
Mos i beso genjeshtrat,
Kur e ke t'verteten.

Merre zemren time,
Dhe jetoje jeten,
Mos i beso tjerve,
Dhe e ki nje veten.

DËRGOI: