TEKSTESHQIP

Flora Gashi
Lavdi Qofte Perendia
Lyrics

lavdu qoft moj perenija
qe ta dha ket bukuri
ooo nat e dit po kjaj si thmija
e spom teren syt e mi
nat e dit po kjaj si thmija
e spom teren syt e mi ....

Ref:
dola n`pengjere syrin kur ta pash
qova i got raki moj goc mashalla te thash,
ja me thuj të du ja më thuj
S'te duu jam jabangji nieri
Në dhe të huj.

Zgjohem heret pa ra dielli
Dal n'dritare met shiqu jaaaaaa a
Zgjohem heret pa ra dielli
Dal n'dritareee met shiqu
i lshoj Syt prej drandofîi, nij
bilbilat tuj kendu...
I lshoj syt prej drandofili, nij
Bilbilaaat tuj kendu.

Ref:
Dola n`pengjere syrin kur ta pash
qova i got raki moj goc mashalla te thash,
ja me thuj të du ja më thuj
S'te duu jam jabangji nieri
Në dhe të huj.

Vetull hollë siii Hana s'pariii
Suri i zi o yllë me bisht, jaaa a
Vetull hollë si hana s'pari
Syri i zi o yllë me bishtë
Kaqurrelat midis ballit M'bi te
Gjitha bajshe dritë.
Kaqurrelat midis ballit oh M'bi Te
Gjitha bajshe Dritë.

Ref:
dola n`pengjere syrin kur ta pash
qova i got raki moj goc mashalla te thash,
ja me thuj të du ja më thuj
S'te duu jam jabangji nieri
Në dhe të huj.