TEKSTESHQIP

Florida Meshi
Fiksim Fiksim (2016)

INFO
Në këtë album, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2016, u përmblodhën në total 7 këngë të ndryshme. Për publikimin dhe shpërndarjen u autorizua produksioni Elrodi.
Florida Meshi - Fiksim Fiksim (2016)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: