Fran Kodra
Fran Kodra
Fran Kodra
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Fran Kodra është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Më datë 27 Gusht 2016, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Vorfes Trime". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 3 Shkurt 2017, Fran Kodra, Ndue Shytani & Meteus Jaku publikojnë videoklipin "Tre T'lumnuemte".

Më datë 20 Qershor 2017, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Shen Tereza". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Roland Çukaj.

Më datë 22 Qershor 2017, Anila Kodra, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Lidhe Qenin". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 10 Nëntor 2017, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Historia Flet Me Fakte (Kushtuar Tom Kole Pepes)". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 13 Nëntor 2018, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Tash Tre Breza N'dere Shqipnie". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Luan Dagistani.

Më datë 15 Janar 2019, Fran Kodra publikon videoklipin "Ku Shnrit Faqet Historia (Per Gjurajt E Planin)" dhe është kujdesur vetë për muzikën dhe tekstin e këngës.

Më datë 14 Qershor 2019, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Fjala E Burrit Ndalon Gjakun".

Më datë 21 Korrik 2019, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Bajrush Bega Burr Kanunit".

Më datë 25 Korrik 2019, Fran Kodra publikon videoklipin "Xhani I Pultit Dukagjin". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 3 Shtator 2019, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Vaj Per Burra Ka Kene Kenga". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 16 Shtator 2019, Fran Kodra publikon videoklipin "Kenga E Xhanit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 11 Tetor 2019, Fran Kodra publikon videoklipin "N'qafe Te Thanes Vajton Zana".

Më datë 31 Dhjetor 2019, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Per Misionarin E Trieshit Kolë Cacaj". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 16 Korrik 2020, Gofile Papleka, Fran Kodra & Kolë Hasani publikojnë videoklipin "Po Kjajn Lulet Për Nan Mriza". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 14 Qershor 2022, Fran Kodra & Pellumb Vrinca publikojnë videoklipin "Bjeshkët E Planit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Fran Kodra, teksa për arranzhimin u kujdes Behar Neli.

Më datë 2 Dhjetor 2023, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Dëshmorët E Vorfës". Muzika e këngës është kompozuar nga Fran Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Luan Dagistani.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 1