TEKSTESHQIP

Gadaf Elmazi & Dorela Elmazi
Babi Pse Brengosesh
Lyrics

As në fëmiri e as tash si burr
Moj vogëluahja ime su gëzova kurr
Larg në dhe të huaj jeta mu më shkoj
Por malli më djeg kur zërin ta dëgjoj

DORELA
Babi pse brengosesh
Kur un jam krenare
Që jam bija jote
Dhe që jam shqipëtare

REF.:
Të pastë babi ti moj trime që aq fortë po më ngushllonë
Fjala jote aq e embël forcën po ma shton
Fjala jote aq e embël forcën po ma shton
Nji dhuratë nji kukull të vogël ta kisha dhuruar
Por e shef moj bija ime se larg kam qëlluar
Por e shef moj bija ime se larg kam qëlluar

As në fëmiri e as tash si burr
Moj vogëluahja ime su gëzova kurr
Larg në dhe të huaj jeta mu më shkoj
Por malli më djeg kur zërin ta dëgjoj

DORELA
Babi pse brengosesh
Kur un jam krenare
Që jam bija jote
Dhe që jam shqipëtare

REF.:
Të pastë babi ti moj trime që aq fortë po më ngushllonë
Fjala jote aq e embël forcën po ma shton
Fjala jote aq e embël forcën po ma shton
Nji dhuratë nji kukull të vogël ta kisha dhuruar
Por e shef moj bija ime se larg kam qëlluar
Por e shef moj bija ime se larg kam qëlluar