TEKSTESHQIP

Gafur Murati
Gjurmet Ne Zemer
Lyrics

Gjurmet ne rere, vala i fshiu
emrin tend ne mur, e zhduku shiu
por gjurmet ne zemer, jo nuk shlyhen leht
dhe kur fiket jeta, me Vete i mer
Dikur fluturoja, ti me jepje krah
sot as smund te eci, nuk te kam me pran

Ref:
ooo ouo Si pa ty oou ouhuooo Nuk e di
oo ooo Perendi, me ndihmo, shpresoj ne ty
(2X)

Gjurmet ne Bore, dielli i shkriu
Emrin tend ne mur, e zhduku shiu
por gjurmet ne zemer, jo nuk shlyhen leht
dhe kur fiket jeta, me Vete i mer
Dikur fluturoja, ti me jepje krah
sot as smund te eci, nuk te kam me pran

Ref:
ooo ouo Si pa ty ooou ouhuooo Nuk e dii
oo ooo Perendi, me ndihmo, shpresoj ne ty
(4x)

DËRGOI: