TEKSTESHQIP

Gazmend Rama (Gazi)
Alo Alo
Lyrics

ALO
ALO, ALO FOL ME MUA
ALO, ALO
vetem 5 minuta (x2)

Pse nuk më shikon
pse nuk më ndëgjon,
pse po ik prej meje
mos ke gjet naj qetër (x2)

Ta kam dhan ty zemrën
e ti mua qka,
por qem ke ti mua
dashuri dhe fat (x2)

Jabanxhi moj mu m'ke ba
n'telefon s'pom fol nji fjal,
të kam dasht si syt e mi
po qërrohem un pa ty (x2)

ALO
ALO ALO FOL ME MUA
ALO ALO
vetem 5 minuta (x2)

Ti dhan numer tjeter
isha n'merzi teper
nuk te jem kujtuar
mendove se jam tjeter (x2)

Lot në syt e mi
as një pik ska mbet,
i harxhove ti
bohesh se spo din (x2)

Jabanxhi moj mum ke ba
ntelefon spom fol nji fjal
Te kam dasht si syt e mi
po qarrohem un pa ty (x2)

ALO
ALO ALO FOL ME MUA
ALO ALO
vetem 5 minuta (x2)

DËRGOI: