TEKSTESHQIP

Gazmend Rama (Gazi)
Kthehu
Lyrics

Te ti kam nje lutje
Lem qe ta shpresojë
Se nuk mundem
Tjetren te dashuroj

Nese jeten vuan
Veq nje herë m'shiqonë
Se s'jom aj i vjetri
Mos harro

Refren:

Kthehu e dashur kthehu
Se unë ty të dashuroj
Se jeta me benë qe t'endesoj
Dy herë mos të gaboj 2X

Tani jam pa zemer
Se te ti kam bet
Por si duket
Gjdo gjë tash u tret

I gjallë dhe i vdekur
Vazhdoj të jetoj
Në mesë i dashuruarëve
Do t'qendroj

Refren:

Kthehu e dashur kthehu
Se unë ty të dashuroj
Se jeta me benë qe t'endesoj
Dy herë mos të gaboj 2X

DËRGOI: