TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Pritem Zane
Lyrics

pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
opo sec mu duke si zana ne uj..
bukuria jote ben tgjitha te vujn...
opo sec mu duke si zana ne uj..
bukuria jote ben tgjitha te vujn.
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
ti dallon nder shoqje ato si ti sjane..
se ti ke ca naze qe ato si kane..
ti dallon nder shoqje ato si ti sjane..
se ti ke ca naze qe ato si kane..
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
kur te shoh nga large te lare me drit..
dhe kur me afrohesh me shton sekelldin..
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi
pritem zane pritem mes lulesh tek lumi
do ti bie zyles moj po te zuri gjumi

DËRGOI:
INFO
Ky krijim muzikor është prezantuar tek audienca i ilustruar në prizmin vizual edhe me videoklip muzikor, i cili u publikua më 16 Shtator 2011.