TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Ah Sec Dua
Lyrics

Shoke jam dehur nga vera
Degjoj ca këngë të tjera
Cmi kendon balukeprera
Sa her qe me del tek dera

Ah sec dua, dua moj cdua
Dua veç buzet e tua
Dua të të puth në faqe
Të marr erë manushaqe
(x2)

Këto këngë nuk i dua
Dua ti të jesh me mua
Sy e vetullat e tua
Me bejne per ne jatrua

Ah sec dua, dua moj cdua
Dua veç buzet e tua
Dua të të puth në faqe
Të marr erë manushaqe
(x2)

Sa herë qe ta dëgjoj zene
Dhe bilbilat moj këngën lene
Cme kërkon vere zemra
Ty mos tu mbarofte kënga

Ah sec dua, dua moj cdua
Dua veç buzet e tua
Dua të të puth në faqe
Të marr erë manushaqe
(x2)

DËRGOI: