TEKSTESHQIP

Gjira
Sìpo Ma Nin (Remix)
Lyrics

Ndarja kur ska qen opsion,
Por kur s'shkon e më nuk shkon
Dhe kur s'bon me ty, më s'bon
Asgjë nuk është von.
Edhe stilat që ti boj,
Ti e din se skam nevoj
Pas meje ti vjen,
Se un kile ta kom lon.

Ref:
S'është voooon
(Ka kalu kogja koh)
Ka kalu tepër koh.
Asgje sbon
Asgje sbon
Ti e din se hiq s'është tu ma ni.
Asgje sbon
Asgje sbon
Ti e din se un s'mendoj për ty.
Eh eh ehehejj eh ehehejj ehej
Yeahi yeahi yeah
Eh eh ehehejj eh ehehejj ehej
Spo ma nin për ty yeah.

E di që kena mujt me kon
çifti ma i mir n'qytet.
Fajin lyp të tjetër,kurgjo ejote ti i the.
Une ty të kam duru
Se të kam desht shum,
Zemër ma mirë von për mu
Se me ty me kon.

Ref:
S'është voooon
(Ka kalu kogja koh)
Ka kalu tepër koh.
Asgje sbon
Asgje sbon
Ti e din se hiq s'është tu ma ni
Asgje sbon
Asgje sbon
Ti e din se un smendoj për ty.
Eh eh ehehejj eh ehehejj ehej
Yeahi yeahi yeah
Eh eh ehehejj eh ehehejj ehej
Spo ma nin për ty yeah.

Spo ma nin për ty yeah.

Spo ma nin për ty yeah.

DËRGOI:
Renditja:
Top 200