TEKSTESHQIP

Gjyljeta Shamolli
Dallendyshja
Lyrics

Tju Tregoj diqka te dashur o femij
shpesh ne dhomen time mblidhen nje
shoqeri
shikojn shikojn afer dritares dallendyshet
me plot habi.x2

ref.
dallendyshja fluturoj por kthet te na shiqoj
mos dikush po e ngacmon folen qe po e
nderton .x2

disa dit me rradh punoj pa nderprere binte
binte fije te mbushura me dhe .shum
shpejt shum shpejt e perfundoj folen qe
e filloj x2

ref.
dallendyshja fluturoj por kthet te na shiqoj
mos dikush po e ngacmon folen qe po e
nderton .x2

ref.2 -:
e ne vjesht kur te shtegton un folen do
ta shiqoj do ta ruaj nga shiu e debora
qe tme vish kur te vi koha .x2

DËRGOI: