TEKSTESHQIP

Gresa Behluli
Akull E Zjarrte
Lyrics

2x:Ti je dashuri pas se cilës vjen pikellimi,OhO
ti je pranvere pas te cilës te ngrin dimri,
te dua te dua ,kështu si je,kështu si je
jetoj,jetoj me fjalët qe mi the

2x:një herë flet e dy herë me vret,e dy herë me vret
dhe zemra me pëlcet,zemra me pëlcet
një herë me bën akull dy herë me bën zjarr
tri zemra po ti kem ty ti kisha fal,
Tri Zemera po ti kem ty ti kisha fal

DËRGOI: