TEKSTESHQIP

Guximtar Rushani
Vjeshta E Fundit
Lyrics

Jaa vjeshta e fundit ra
Shtrengura syt e mi lotojn pa tyyyyyyy
Pra gjethet ne her te that
Mblidhnin zerin tend shperndar ne kte naaaate

I ndjeja kur kaloja psheretin ma tleht e leht
gjethet e thata vjeshta rrotullon per neeeee

Reff:2
Ketu me duhesh edhe ti
Te lozim bashk ne si femi
Ne neten neper er dhe shi
VJESHTEN e fundit ta jetojm te dyyyyyy

Pra gjethet ne her te that
Mblidhnin zerin tend shperndar ne kte naaate
I ndjeja kur kaloja psheretin ma tleht e leht
Gjethet e thata vjeshta rrotullon per neeeee

Reff:1
Ketu me duhesh edhe ti
Te lozim bashk ne si femi
Ne neten neper er dhe shi
VJESHTEN e fundit ta jetojm te dyyyyyy

Veq dhimbja me shoqeron
Imazhin tend sot vjeshta ma tregoj
Dhe per nje qast te ndjeva pran
Ike me eren dhe me le shum mall

Ketu me duhesh vetem tiiii

Reff:1
Ketu me duhesh edhe ti
Te lozim bashk ne si femi
Ne neten neper er dhe shi
VJESHTEN e fundit ta jetojm te dyyyyyy

VJESHTEN e fundit ta jetojm te dyyyyyy

DËRGOI: