TEKSTESHQIP

Hana Nikprelaj
Xhelozia
Lyrics

Xhelozia xhelozia

Ç'ka m'ka zemra që m'renkon
N'halle jeta nuk kalon
E kam burrin tejkaloz [ose: tejkanjoz?]
Burrin tem e kam xheloz

Refreni:
Dridhet, vyshkët dashuria
Prishet, fiket harmonia
Para kohe vjen pleqenia
Xhelozia xhelozia
(2x)

Ç'faj kam vet se jam e bukur
dhe pse dua t'jem e lumtur
Burri del pa sy si çorre
jo si boll por si zog sorre

Refreni:
Dridhet, vyshkët dashuria
Prishet, fiket harmonia
Para kohe vjen pleqenia
Xhelozia xhelozia
(2x)

Ç'ka m'ka zemra ce m'renkon
Nuk ban fare se me don
Shkon e vjen e vjen e shkon
dhe per yjet xhelozon

Refreni:
Dridhet, vyshkët dashuria
Prishet, fiket harmonia
Para kohe vjen pleqenia
Xhelozia xhelozia
(2x)

Ç'faj kam vet per hijeshi
I fal zoti bukuri
Syt e botes si n'daloj
Se m'shikojn kur une kaloj

Refreni:
Dridhet, vyshkët dashuria
Prishet, fiket harmonia
Para kohe vjen pleqenia
Xhelozia xhelozia
(2x)

DËRGOI: