TEKSTESHQIP

Hekurani
Rrushe
Lyrics
(Feat. Trimi)

[Trimi:]
Ti m'ke hyj ne zemer
E po du me t'bo temen
Ti m'ke hyj ne zemer
E po du me t'bo temen
Ti ke me kon e jemja
Un boj ca me thot zemra
Kam shtit e kam kerku
Si kur ti nuk gjeta kurr

[Hekurani:]
Si Ti kerkush
Synin Si Kur Rrush
Zemra Digjet Prush
Per Ty Moj Dadush.
Ti Nga Pak Ma Bon Me Hile
S'po Ma Thu Ne Sy
Por Mas Shpine
Djalin Qe E Dashuron
Nuk Ka Tjeter
Ai Un Jam

[REF. Trimi:]
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush

[Trimi & Hekurani:]
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush

[Trimi:]
Ti Ke Me Kon E Jemja
Un Boj Cka Me Thot Zemra
Kam Shtit E Kam Kerku
Si Nuk Gjeta Kurr

[Hekurani:]
Ti Nga Pak Ma Bon Me Hile
S'po Ma Thu Ne Sy
Por Mas Shpine
Djalin Qe E Dashuron
Nuk Ka Tjeter
Ai Un Jam

[REF. Trimi:]
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush

[Trimi & Hekurani:]
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush
Synin e paske si rrushe
At sy nuk e ka askush
INFO
Produkti muzikor është lansuar para audiencës i ilustruar mjaft këndshëm edhe me një videoklip, i cili u publikua më 3 Shtator 2020. Kompozimi, teksti dhe arranzhimi është shkruajtur nga Hekuran Krasniqi.