TEKSTESHQIP

Hekuran Krasniqi
Gëzuar Me Këtë Që Na Mbeti
Lyrics
(Feat. Gazmend Fazliu)

"Gëzuar Me Këtë Që Na Mbeti" është një këngë e re nga Hekuran Krasniqi.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Për komponimin, për okestracionin dhe për produksionin u kujdes vetë artisti, teksa kënga mbart vargjet e shkruara nga Xhavit Bujupi. Ky material i ri ka trokitur tanimë i plotësuar edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua më 9 Korrik 2024.