TEKSTESHQIP

Hyrjeta Burrniku
Gzimi I Pare
Lyrics

Dit ma t’bukur n’mend nuk maj
Sot e morra emrin nanë
Shum jam gzu po fluturoj
Du me prek qiellin me dor

O Zoti madh qofsha fal, qofsha fal
Ti me bone nanë
M’bone nanë me djal
E kam flori
Unë e kam dukat
Per te po lutëm, po lutëm dit e nat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Paq shendët e shum shum fat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Te uron nana shum fat

Per te shkrihëm e te knaqëm
Sa her ma prish gjumin natën
Vaji ti si kang e bukur
Me përmbush e me ban t’lumtur

O Zoti madh qofsha fal, qofsha fal
Ti me bone nanë
M’bone nanë me djal
E kam flori
Unë e kam dukat
Per te po lutëm, po lutëm dit e nat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Paq shendët e shum shum fat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Te uron nana shum fat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Paq shendët e shum shum fat

Gzimi i shpisë
O djali jonë
Lezet jetës mi ke dhon
N’pllam te dorës kem met majt
Te uron nana shum fat

DËRGOI:
INFO
Është fakt që klipet kanë një impakt të veçantë, ndaj, projekti erdhi i finalizuar i punuar bukur me anë të një klipi muzikor, për video produksionin e të cilit u kujdes A Films. Videoklipi u publikua më 8 Qershor 2023. Vijën melodike dhe orkestrimin e realizoi Besnik Zikolli, teksa autor i tekstit është Nexhmije Muhaxheri.