TEKSTESHQIP

Idriz Binaku
Fukara Në Zemër
Lyrics

Qysh po ndiesh du me dit
kur me lot po mi sheh syt
nuk e di a ndihesh mir
kur at shpirt e shite lir.
ah nuk e di a ndihesh mir
kur at shpirt e shite lir.
qysh e puth kur nuk e do
pasurin ja lakmon
qka tvyn jeta ne ket dynja
kur dashni zemra nuk ka.
oh qka tvyn jeta ne ket dynja
kur dashni ne zemra nuk ka

REF.:
Fukara ne zemer pa dashni jeta tka lan
njeri po lakmojka per dicka qe s'i takon.
fukara ne zemer syri pare krejt i sheh
vec zemra e varfer jo dashnin kurr nuk e njeh

Edhe jeta kalon shpejt
ti vec veten e ke rrejt
je burgos ne pasuri
fukara je pa dashni.
aah je burgos ne pasuri
fukara je pa dashni.
dot rri si gjarper ner gu
vec si ti nuk bohem kurr
shpirtit tem i kam dhene bes
qe per jet kurre nuk e shes.
ah shpirti tem i kam dhene bes
qe si ti kurr nuk e shes

REF.:
Fukara ne zemer pa dashni jeta tka lan
njeri po lakmojka per dicka qe s'i takon.
fukara ne zemer syri pare krejt i sheh
vec zemra e varfer jo dashnin kurr nuk e njeh

REF.:
Fukara ne zemer pa dashni jeta tka lan
njeri po lakmojka per dicka qe s'i takon.
fukara ne zemer syri pare krejt i sheh
vec zemra e varfer jo dashnin kurr nuk e njeh
INFO
Për komponimin dhe për orkestrimin është kujdesur Egzon Bajraliu, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Kreshnik Avdiu.