TEKSTESHQIP

Ilirian Pema & The Grandfathers Brothers
Ti Dhe Unë
Lyrics

Diçka më mundon, të dua të them
Ti eja me pranë, me thuaj seç ndjen
Unë digjem në flak, të dua ty pranë
Por ti qëdnron larg, si ishull mbi oqean

Kujtesa me çon, ditë që shkuan dhe s'vijnë
Ti edhe Unë, njëri tjetrin jetonim
Një rugë morëm ne, diku humbëm atje
Në horizon dielli tani ka re

Ti dhe unë ( tiiii dhee unëëë)
Kishim një ëndërr donim ta jetonim
Ti dhe Unë
Kishim një ëndërr dhe aty shpresonim (allx2)

Eshtë herët mëngjes, gjumi s'me zë
Muzik dëgjoj dhe jasht bie shi
Anilizoj me vete, si gjërat rrodhën kështu
Kur Zoti na dha dhe një shans të dytë për ne

Ti dhe unë (tiiii dhee unëëë)
Kishim një ëndërr donim ta jetonim
Ti dhe Unë
Kishim një ëndërr dhe aty shpresonim (allx2)