Imer Raçi

Thënie nga Imer Raçi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Imer Raçi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-03-31 09:44:00
  Nëse nuk të mjafton ngjyrë dhe letër për të shkruar diçka me vlerë, ajo është lufta e lavdishme e UÇK-së.
   aforizma
  6
  900
 • 2021-02-09 19:23:48
  Të qesh vetëm pse do ti? Të qaj, sa herë që ti thua? Ehhh Jo.
   aforizma
  1
  865
 • 2021-02-09 19:23:48
  Me këmbët e thyera u ngrita në këmbë dhe juve... Ju falë
   aforizma
  1
  865
 • 2021-04-02 08:00:02
  "1 Prilli nuk është një ditë e një natë, 365 ditë është bërë i gjatë". Nuk po të zgjatet hunda - Rren është.
   aforizma
  0
  865
 • 2021-03-31 09:43:13
  Në kohën e duhur më harrove, tash po më njeh Vonë... Mbaje mend harresën! MOS HARRO!
   aforizma
  0
  864
 • 2022-10-31 12:20:55
  Takat, kravatat, këpucët, kostumi e fustani, mund të japin sharm, por jo dhe shkëlqim të shpirtit.
   aforizma
  0
  490
 • 2022-10-31 12:23:45
  Mos aktro! Pse të i përshtatës regjive të huaja?!
   aforizma
  0
  490
 • 2022-10-31 12:21:43
  Ata që të janë larguar, as nuk duhet të të mungojnë. Kanë përfunduar misionin e tyre dhe ikën.
   aforizma
  0
  489
 • 2022-10-31 12:22:11
  Njofto dhe njofto njerëz. Askush nuk vdes për ty.
   aforizma
  0
  489
 • 2022-10-31 12:22:58
  Mendo mençur, ec trimërisht dhe në rrugët e trishta, fol sh'lirë.
   aforizma
  0
  489
 • 2022-10-31 12:24:28
  Rrugën e trishtë kaloje sa më shpejt, por, mbaje mend gjithë jetën.
   aforizma
  0
  489
 • 2022-10-31 12:25:27
  Partive ua rritë cilësitë të qëndruarit në opozitë... Partive ua shpalosë defektet (interesin) të qëndruarit në pozitë.
   aforizma
  0
  489
 • 2023-02-14 16:27:35
  E parëndësishme është ngjyrat e trëndafilave që dhuroni. E rëndësishme është ngjyra e dashurisë që bëni. Dhuro dashuri!
   aforizma
  0
  384
 • 2021-07-07 19:05:28
  Në rrugë me kallderma dhe parqe të bukura, don ta shohësh dhe të prekësh dorën, shikimin, buzëqeshjen dhe lojën e fëmijës tënd.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:00:00
  Kur e don fortësinë, krenarinë e bujarinë, askend se ndjen si vëllaun.
   aforizma
 • 2021-07-07 19:09:22
  Kur ndjen se ke mungese mbështetjeje, ku shkon mendja diku tjetër, përveç tek babai?
   aforizma
 • 2021-07-07 18:59:28
  Kur don të qeshësh e të ndjehesh i llastuar ashtu si dikur, ku të shkon mendje, përveç tek motra?
   aforizma
 • 2021-06-23 14:21:07
  Hija e jote është miku më i mirë dhe pse edhe ajo ndonjëherë mund të të frikësojë.
   aforizma
 • 2021-06-30 19:12:49
  Në rrethin familjar e miqësor rrotullohu si akrep ore. Ku do që ndalesh, aty do të pushon trupi dhe shpirti.
   aforizma
 • 2021-06-29 15:37:00
  Mos krahaso mirësitë sepse dhe shenjat e duarve janë të ndryshme.
   aforizma