TEKSTESHQIP

Indrit Mesiti
Sakrifica
Lyrics

Unë e di se çfarë mendon
Unë e di se çfarë kërkon
Ai jam unë
E kuptoj këtë gjëndje
sepse dhe unë jam njësoj, si ty

Duro dhe pak, së shpejti do t'kalojë
Kjo largësi që fati na ka sjellë
Kjo sakrificë do të na shpërblehet
Me lumturinë që do të jemi bashkë

Unë e di se çfarë mendon
Unë e di se çfarë kërkon
Ai jam unë
E kuptoj këtë gjëndje
sepse dhe unë jam njësoj, si ty

Duro dhe pak, së shpejti do t'kalojë
Kjo largësi që fati na ka sjellë
Kjo sakrificë do të na shpërblehet
Me lumturinë që do të jemi bashkë

Duro dhe pak, së shpejti do t'kalojë
Kjo largësi që fati na ka sjellë
Kjo sakrificë do të na shpërblehet
Me lumturinë që do të jemi bashkë

DËRGOI: