TEKSTESHQIP

Isa Alitaj
E Kam Dasht Me Hakikat
Lyrics

A KA LUMTURI NE KETE BOTE PER MU
A PO NDOSHA KURRE NETET SKAM ME GZU
NJE DASHNI E VJETER
NE DORE KUJT I RA
SA E GJEN E PRET AI QOFTE HARAM

KUSH NE ZEMER KA DASHNI
HALLIN MU AI MA DI
KUSH E KA TE NJEJTEN FAT
BESOJ I ZEMER KA ME I ZAN

KUSH NE ZEMER KA DASHNI
HALLIN MUA AI MA DIN
E KAM DASHT ME ADIKAN
HAJRIN KURRE SKA ME JA PA.

HELMI YT MA I MIRE
SI MJALT A GJITHKUJT
A NE DORE TE KISHA E
S'PASKAM DITE ME TRUJT

NJE DASHNI E VJETER
NE DORE KUJT I RA
SA HERE QE E PREK
AI QOFTE HARAM.

REF(2X)
KUSH NE ZEMER KA DASHNI
HALLIN MUA AI MA DIN
KUSH E KA TE NJEJTEN FAT
BESOJ I ZEMER KA ME I ZAN

KUSH NA ZEMER KA DASHNI
HALLIN MU AI MA DIN
E KAM DASHT ME AKIKAN
HAJRIN KURRE SKA ME JA PA.
INFO
Krijimi muzikor erdhi i ilustruar me profesionalizëm edhe me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua më 14 Nëntor 2013. Kompozimi, teksti dhe okestracioni u mor përsipër nga Besnik Zikolli.