Jeronim De Rada

Thënie nga Jeronim De Rada

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Jeronim De Rada

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndihma jonë është vetja jonë.
   aforizma
  0
  406
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çfarë mendimi tjetër mund të tejkalonte në zemrën time idenë se jam shqiptar…
   aforizma
  0
  404
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo vepër që nuk ka një diell të brendshëm, por synon vetëm të sjellë kënaqësi dhe të dëshmojë për një mendje të shkathët e të aftë, duhet të vlerësohet si vepër e zbrazët dhe e paarrirë.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Edukimi i shpirtit me të bukurën është një punë e lodhshme dhe e gjatë sa dhe vetë jeta.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fillimi e themeli i çdo diturie është gjuha… Ne shqiptarët, duhet ta ruajmë me kujdes gjuhën tonë, si një pishtar të denjë që të mos e shuajnë erërat armike…
   aforizma
  1
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Madhështia e shpirtit shquhet më shumë se kudo në jetë.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë do të rroj deri sa ta shoh të bukur, të dashurën Shqipërinë tonë të lirë dhe të madhe, e pastaj me gëzim le të vdes.
   aforizma
  0
  403