TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Moj Nene Shqiperi
Lyrics

Do te vije dita e shejt, per gjith fmit e tu
do te kthehen moj nene, me ty me u be nje
Vitet radhe shkuan, shum hena plot me lot
I ndare nga gjini i nenes, o more zot
Kendoma kengen, dhimbjen qe e ndine
Shijoj kohen e humbur, te f,mive te mi
Te shof large syte plot me lot
Ne djep me perkunde zerin ta ndegjoje
Do te vije dita e shenjte per gjith fmit e tu
Do te kthehen moj nene me ty me u ba nje
Kushedra e vjeter o moj evrope
Ndave fmit nga nena, na lae me lote
Qjelli e dine dhe zoti foli vet
Per shqiprin etnike, tash dhe si ateher
Te shoh large syt plot me lote
Ne djep me perkunde zerin ta ndegjoj.