TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Shkembi I Kujtimit
Lyrics

s,me buzqesh me me sy s,me shiqon
vet me the vash se me dashuron
m,je larguar m,ke trdhtuar pa m,then lamtumire

tash un ne vetmi vec per ty mendoj
pse nuk m,tregove ti se tjetrin dashuron

mbi nje shkemb une tash ulem
dhe gjithmon kujtoj
qe nje dite me ty t,akohem
dhe te perqafoj

tash u binda se tis,kthehesh me
dhe harove fjalen qe mke dhene

mje larguar mke haruar pa mthen lamtumire
tash un ne vetmi vec per ty endroj
pse nuk tregove ti, se tjetrin dashuron

mbi nje shkemb un tash ulem
dhe gjithmon kujtoj
qe nje dite me ty t,akohem
dhe te perqafoj

DËRGOI: