TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Aroma E Jote
Lyrics

sa jetojme un dhe ti
koha shkone si fryma me ty
zemrat jan mbylle shpirti t,kerkon

aroma e jote na mungon
humbe u zhduke na pervlon
syte t,kerkojne jane plot me lot

aroma e jote shpirtin na pervlon
aroma e jote dhimbjen e shijoj
aroma e jote shpirtin na pervlon

ne lule te rinis dhimbje na le
enderat pa funde ora po i mer
eja ti shpirti te kerkon

aroma e jote shpirtin na pervlon
aroma e jote dhimbjen e shijoj
aroma e jote shpirtin na pervlon

DËRGOI: