TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Sex Sex Sex Sex, Sex Per Ty
Lyrics

sex sex sex sex sex, sex per ty

Prej kohes lasht deri me sot
trendi i seksit nuk largohet dot
bota rotullohet vetem per dy sende
shume para dhe seksin ne mende

sex sex sex sex, sex per ty

hajde me mua shkojme ne parajs
hyrit po na presin ooo vaj vaj vaj

pamje te seksit na u be trendi
morali erotikes ajo na mbeti
vithet lakuriqe gjoksin jasht si top
perty shpirto nuk ka asnjehere Stop

sex sex sex sex, sex per ty

hajde me mua shkojme ne parajs
hyrit po na presin ooooo vaj vaj vaj
kjo bote erotike sy me sy
ka humb ajo me ska dashuri

media e seksit na u be lezeti
morali erotikes ajo na mbeti
video media syte jan plot
na u prish morali bota shkoi kot.

DËRGOI: