TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Angel Nanana Nana Na
Lyrics

einxhëll nanana nana na (angel)

sa her të takoj rugës
syt e enxhullit i ke
shum fjal dua me ti thënë
kur zemra shpejt më reh

s,mundem në sy tët shiqojë
po edhe ti njejtë si un
ta thejmë akullin të dy
kalo rugën e dil ka un

ma jep një shiqim të vetëm
tjetër në jetë unë nuk dua
je një femër modeste
sikur ti zemër unë dua

DËRGOI:
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i tekstit është vetë këngëtari.