TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Ishin T'vogla Dhe U Rritën
Lyrics

ishin tvogla dhe u ritën
n,preh të nënës u mërzitën
kshtu filloi tha jeta jon
si kjo vjersha në kët strof
mami folën dhe tregon
bënu n,shkollë profesor
babi gjyshja folin kot
na dëshira kemi plot
balerina këngëtare tha apo me top
më shum që duam na
është rock

DËRGOI: