TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Kushtuar Babgjyshit Hajdar Farizi
Lyrics

shum leht esht me opas fmi, por shum rend esht me qen bab, prind
nji keng e kushtuar babgjyshit tim, Hajdar Farizit. Ka qen bab shemvbullor dhe idol i imi deri sa te jem gjall.
Ka, jetima pa prind. por ka jetima edhe me prind te gjall,.
ne te dy aspekte esht situata shum e rend.
Ne kete dhome sonte rezet e djellit ndricojn
edhe pse ti shkove shpejte mua shpirti me leshoj
a e mban mend ti
koha fluturoj
sa shpejte ditet behen varg sa shume me mungon
une dua mos vajtoj, une dua mos kendoj
sikur zogu ne qjell te kaltert te fluturoj
ai tash ka vdeke shpirti shendroj
a thua do te zgjohet edhe nje here
qe ta perqafoj
nje tuf lule t,bukra
te vari i kam len
me rezen e fundit te djellit
lamtumire i kam then