TEKSTESHQIP

JimmyRockF
Zana E Malit / Shum Fjalë
Lyrics

fillimi i ksaj story duket sikur me kan një ëndër
n,fund t'fshatit në erësirë e shof një fllënzë
ajo zgjati duart më kapi, un bërtita ooo ku je mami
un jam një vajzë e kam emrin Zana
dal e xhvishem vetëm kur ësh hëna
motrat e mija të presin hajde të vallzojm
friga mkapi zemra rehte oo sikur orra
ajo mkapi e më shtërngoj mua mu ngri dora
përleshje shpirtnore mua më kapi nxeti
fillova u desha krejt se filloj sikleti
cullak bashk n'valle tu kcy. oo sa sexy
zanat e malit më murën e më deshën më bënë dhëndër
erdh mëngjesi kaloj koha as se mora vesht
si i lindur prrj nënës i shtrirë vet
kshtu ka ndodhë kjo story
kur takon vajzën si Zana.

DËRGOI:
INFO
Melodia dhe teksti e përshtati vetë këngëtari.