TEKSTESHQIP

Jona Kapllanaj
Buzet E Tua
Lyrics

Buzet e tua
O buzet e tua 2×

Buzet e tua o i shijova
e dhe keto une dashurova

Asnje here ti harrova
po me asgje po kjo nuk i dua

buzet mi fal buzet mifal
o kush ma dogje zemren zjarr

buzet e tua

kur shijoj kur shijoj

dhe digje nga lart enderroj eja buloj

Ref.
O te dua ty more djale
bukurinë per ty e kam
eja ti moj per qafove
me mos u largo
e hajde more hajde djalë
mos me bej e mua merak
kur me bej ndezi zjarrë
me djeg si zjarrë

o seç i moren
o mendjen te mia
ate çestële erdhin
dashuria

Lumturia
E zjarri per mua
kurme mberdhin
buzet e tua

buzet mi fal buzet mifal
o kush ma dogje zemren zjarr

buzet e tua

kur shijoj kur shijoj

dhe digje nga lart enderroj eja buloj

Ref.
O te dua ty more djale
bukurinë per ty e kam
eja ti moj per qafove
me mos u largo
e hajde more hajde djalë
mos me bej e mua merak
kur me bej ndezi zjarrë
me djeg si zjarrë 2×

DËRGOI:
INFO
Për tu parë edhe përtej tingujve, ky produkt muzikor lansohet online i përpunuar në sferën vizuale edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 11 Maj 2013.