TEKSTESHQIP

Jusuf Gervalla
Ave Maria
Lyrics

Po ndëgjoni tregimin tim të dashtun
nja dy zemra të bashkueme në një
me shpresa të dhimbshme për një dashuni
kur lëshohet nata fluturojnë mendimet
në largësi të larta qiellit të kaltër në përqafim
derisa zemra më ulet në lot

shumë kohë u deshtën dhe të lumtun ishim
por erdh një ditë një ditë e tmerrshme
m’i mbledhë tregimet
m’i shëndrroi në andërr të natës dimnore
o këngë e dashtun më kthe të kaluarën
dhe fjalët e bukura
Ave maria

Eja me dritën e agimeve të bardha
m’i kthe kujtimet

Aaaveee Mariiiaaa
Aaaveee Mariiiaaa

Të lutem sonte po të lutem kthehu
zemra vetëm ty të kërkon

Ave Mariiiaaa
Aaaveee Mariiiaaa
Aaaveee Mariiiaaa

Të lutem sonte po të lutem kthehu
zemra vetëm ty të kërkon

Aaaveee Mariiiaaa

DËRGOI: